كلية الصيدلة والامتحانات الفصلية للكورس الاول الدور الاول
 التاريخ :  15/04/2021 12:21:23  , تصنيف الخبـر  كلية الصيدلة

كتـب بواسطـة  وسام احمد حمزة

طلبة كلية الصيدلة مستمرين باداء الامتحانات الفصلية ولليوم الخامس على التوالي

ادى طلبة كلية الصيدلة امتحان الكورس الاول الدور الاول حضوريا ولليوم الخامس على التوالي بانسيابية عالية ونجاح تام للعملية الامتحانية متآتي من تضافر الجهود المشتركة

وتاتي هذه الامتحانات تنفيذا لتعليمات وزارة التعليم العالي بناء على توجيهات لجحنة الصحة والسلامة العامة للسيطرة على وباء كورونا

Students of the College of Pharmacy performed the first semester exam in attendance, and for the fifth consecutive day, with complete success for the exam process, resulting from the concerted joint efforts.

These exams come in implementation of the instructions of the Ministry of Higher Education based on the directives of the Public Health and Safety Commission to control the Corona epidemic.

The examinations were conducted under the supervision, direction and field follow-up of the Dean of the College of Pharmacy, Prof. Dr. Hussam Al-Khafaji, and the follow-up of the Assistant Dean for Scientific Affairs, Dr. Ayman Amer, and the Assistant Dean for Administrative Affairs, Prof. Dr. Samah Al-Jubouri.

.